štvrtok 9. januára 2014

Coachella predstavila tohtoročný výborný line-up

coachella
Uznávaný, kvalitný, obľúbený a krásny hudobno - umelecký festival Coachella, ktorý sa uskutočňuje každý rok v kalifornskom Indiu, dnes zverejnil opäť raz veľmi nadupaný line-up. Ktorí umelci vystúpia na festivale tento rok? Presvedčí vás program, aby ste si kúpili letenky a lístok?

Coachella je akýmsi omnoho väčším, americkým ekvivalentom našej Pohody. Hlavne čo sa týka hudobného zamerania, druhu návštevníkov a sprievodných umeleckých aktivít. Musíme však podotknúť, že vizuálne ho majú organizátori podchytený o "trošku" viac. Krásne svetelné inštalácie, ktoré skvele dopĺňajú nádherný exteriér festivalu obohateného o nespočetné palmy z neho robia akýsi hippies psychedelický čarovný raj, doplnený o fantastickú hudbu, z ktorej je však problém si pre množstvo skvelých kapiel vybrať. 
Festival je špecifický tým, že sa uskutočňuje dva víkendy za sebou, tento rok to bude od 11. až 13. apríla a potom od 18. až 20. apríla. Dnes organizátori odhalili finálny line-up s naozaj kvalitnými interpretmi.


Reunion pri príležitosti koncertu na Coachelle chystajú Outkast, ktorí nekoncertovali od roku 2004. Big Boi a Andre 3000 tak vystúpia po desiatich rokoch, čo bude pre fanúšikov veľká udalosť. 


Ďalším headlinerom bude kapela Muse, ktorá potvrdením koncertu ešte viac rozvírila špekulácie o ich novom albume.


Odprezentovať pripravovaný comeback album Morning Phase, ktorý vyjde vo februári, príde aj Beck. Snáď to ale nebude ponurá show, keďže jeho nový album má byť presne taký.


Ďalšími headlinermi budú Pet Shop Boys, Arcade Fire, Pharrell Williams, Queens of the Stone Age, Lana Del Rey, Bonobo, Lorde, Woodkid, Haim, Broken Bells, MGMT, Foster the people, Disclosure, Motorhead, Neutral Milk Hotel a množstvo množstvo ďalších.


My by sme sa vybrali hneď. A čoskoro sa nám to určite podarí. A čo vy? Chceli by ste sa na Coachellu pozrieť aj vy?

Zopár fotografií z minulého ročníka: (všetky foto FB Coachelly)



Zdroj a foto:
coachella.com, classicrockmagazine.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára