štvrtok 5. decembra 2013

Video týždňa: Vychádzajúca hviezda George Ezra v klipe Did you hear the rain?

georgeezra.jpg
George Ezra zatiaľ nepatrí k známym menám hudobnej scény, no to sa onedlho (určite) zmení. Všimla si ho totiž samotná BBC, ktorá ho zaradila do svojho vplyvného longlistu najsľubenjších vychádzajúcich hudobných talentov, ktoré sú v roku 2014 predurčené na úspech.

George je mladý hudobník z Bristolu, ktorý vytvára svojím zjavom a hudbou zaujímavý kontrast. Jeho chlapčenský zjav s blond vlasmi sa dostáva okamžite do úzadia, len čo otvorí svoje prirodzene duck-facové ústa a začne spievať svojím hromovým hlasom zaslúžilého 50-nika.
Jeho kariéra je ešte len na samotnom začiatku, no dá sa predpokladať, že aj vďaka jeho zaradeniu do prestížneho BBC Sound of 2014 longlistu, o ňom budeme ešte veľa počuť. V zozname sa ocitol s menami ako BANKS, Say Lou Lou, Chloe Howl, MNEK, Sam Smith či Ella Eyre a sme zvedaví, či sa podarí práve jemu zvíťaziť a stať sa tým najsľubnejším mladým umelcom pre rok 2014. To sa dozvieme 10. januára 2014. 
George zatiaľ vydal jedno EP, na ktorom nájdete aj song "Did you hear the rain?", ktorého klip sa stávala naším Videom týždňa:



Zdroj a foto: bbc.co.uk, richgilligan.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára