utorok 3. decembra 2013

Kaiser Chiefs teasujú nový album Education Education Education and War

kaiserchiefs.png
Naši obľúbení Kaiser Chiefs dnes konečne zverejnili detaily ich pripravovaného nového a v poradí piateho albumu s trošku leninovským názvom Education Education Education and War, ktorý vyjde 31. marca 2014.

Album vyjde po takmer troch rokoch od ich posledného počinu The Future is Medieval a bude už bez basáka a textára Nicka Hodgsona, ktorý z kapely odišiel minulý rok. Album bude obsahovať aj skladby "Coming Home" a "Misery Company", ktoré sme mali možnosť exkluzívne počuť aj na ich skvelom koncerte na Pohode v tomto roku. Už podľa týchto piesní to vyzerá, že sa budeme mať na čo tešiť.
Album produkoval Ben H Allen III, ktorý spolupracoval napríklad s Gnarsom Barkleym, Animal Collective, či kapelou Deerhunter, čím možno dodá Kaiser Chiefs trochu temna posledných dvoch menovaných kapiel. Necháme sa prekvapiť. Kapela pokračuje v trende britských kapiel, keď svoje albumy nahrávajú v USA, tentokrát si Kaiser Chiefs zvolili Atlantu.

Kaiser Chiefs na Pohode 2013
Pozrite si zoznam všetkých skladieb na pripravovanom albume a takisto trailer pod ním, v ktorom nájdeme úryvok z piesne Misery Company:

1. The Factory Gates
2. Coming Home
3. Misery Company
4. Ruffians on Parade
5. Meanwhile Up in Heaven
6. One More Last Song
7. My Life
8. Bows and Arrows
9. Cannons 
10. Roses



Zdroj a foto: nme.com, last.fm

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára