utorok 19. novembra 2013

Video týždňa: Najuletenejší klip s mačkami od kapely Midnight Juggernauts

midnightjuggernauts.png
Ťažko sa hľadajú vhodné slová na klip, ktorý sa stáva za svoju originalitu naším Videom týždňa. Austrálska kapela Midnight Juggernauts si vo svojom novom klipe k piesni Systematic vybrala za hlavné hrdinky mačky, množstvo mačiek. A nie obyčajným, rozkošným spôsobom, ale zachytáva ich v rôznych uletených polohách a uhloch, nad ktorými možno budete krútiť hlavou, ale rozhodne sa pobavíte.

Austrálska kapela Midnight Juggernauts v našich končinách nie je asi známa, no to sa môže rýchlo zmeniť vďaka ich novému klipu k piesni Systematic. Kapela hrajúca psychedelický rock si v ňom vzala na paškál mačky a rozhodne sa pri ňom pobavíte. Začína sa množstvom lietajúcich mačiek, hypnotickou čiernou mačkou, ktorá má oddelenú hlavu od tela, následne záberom na mačací análny otvor, z ktorého neskôr trčí zapálený joint... No skrátka psychedélia ako vyšitá a viac nebudeme radšej prezrádzať.

Pieseň pochádza z ich tretieho albumu s názvom Uncanny Valley, ktorý vyšiel v polovici tohto roka a promovali ho na turné, na ktorom boli predkapelou skupiny Tame Impala.
Pozrite si naše Video týždňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára