pondelok 14. apríla 2014

Nový singel Lany Del Rey je tu - čo naň vravíte?

lana.jpg
Naša obľúbená majsterka v naťahovaní konečne zverejnila, ako znie jej nový singel s názvom West Coast, ktorý sa bude nachádzať na jej s napätím očakávanom novom albume Ultraviolence. A singel nám napovedá, že druhý Born To Die to nebude...

Bluesový nádych 60-tych rokov, pomalé gitarové riffy a bassové linky doplnené o refrén so zasneným vokálom Lany, text, ktorý sa netýka smrti - nový singel West Coast prezrádza, že pop-orchestrálny a mierne depresívny album, akým bol jej debut Born To Die, od nového Ultraviolence očakávať nemáme a môžeme sa tešiť na miernu psychedéliu.

Záber z prezentačného videa singlu West Coast, oficiálne video príde čoskoro
Tak nejak sme si to aj mysleli, keďže Lana uzavrela kapitolu Born To Die obdobia hudobným filmom Tropico, ktorý vyšiel v decembri, a nový album produkuje Dan Auerbach z rockovo-bluesových The Black Keys. Ovplyvnil ju určite i vzťah s rockerom Barriem Jamesom O´Neillom z kapely Kassidy a nový zvuk sa tak viac približuje jej hudobným idolom, akými boli The Doors či Janis Joplin. Samozrejme, ako oni Lana nikdy znieť nebude (predsa len je to predovšetkým popstar), ale jej vynovené hudobné smerovanie je určite osviežujúce.
Presný dátum vydania albumu Ultraviolence ešte nepoznáme, hovorí sa o 1. máji, ale ako poznáme Lanu, tak skoro sa ho ešte nedočkáme. Ale kto vie, možno nás prekvapí už čoskoro. Zatiaľ poznáme len jej sľubné vyjadrenie, ktoré napísala na Twitter: "Nová nahrávka je tak dobrá, že som vďaka nej na Born To Die úplne zabudla."



Foto: hypetrak.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára