streda 23. októbra 2013

Walter Schnitzelsson v piatok krstia nový album Fever













Mladá kapela Walter Schnitzelsson vydáva už o dva dni svoj debutový album s názvom Fever a krstia ho v ten istý deň, v piatok 25. 10. v bratislavskom podniku Kontakt, kde aj odohrajú koncert. Zároveň aj zverejnili nový klip k singlu This Night´s Fever, ktorý si môžte vypočuť nižšie.

Keďže kapela doposiaľ vydala zatiaľ len EP Mother, mnohí fanúšikovia boli nedočkaví na celý album, ktorý je konečne tu. Bude obsahovať 10 piesní a bude k dispozícii v digitálnej ale i fyzickej forme pod vydavateľstvom Slnko Records.

Piatkový krst v podniku Kontakt na Ventúrskej ulici obohatí aj ich koncert, ak naň chcete mať vstup zadarmo a chcete sa na párty dostať (pretože kapacita je obmedzená), môžte si predobjednať CD na: https://www.slnkorecords.sk/sr_album.php?id=111&lang=sk. Inak bude vstup 5 Eur, s CD 12,5.

















Skupina si pred vydaním albumu pripravila pre fanúšikov ešte jedno prekvapenie - klip k prvému singlu albumu "This night´s fever", ktorý je tvorený rôznymi videami z leta fanúšikov kapely. Pozrite si tento príjemný a pozítívnymi letnými vibráciami nabitý nový klip:




Zdroj a foto: FB Walter Schnitzelsson -  https://www.facebook.com/walterschnitzelsson, Martin Kukoľ, Tonbogirl

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára