nedeľa 8. septembra 2013

Aj vegáni majú svoje hody - tentokrát v Medickej záhrade



















Nielen mäsožrúti, ale aj vegáni majú každoročne svoje hody. Uskutočnia sa 28. septembra už piaty krát, ale tento rok na novom mieste, v bratislavs- kej Medickej záhrade.
Vegánske hody už tradične prinášajú možnosť presvedčiť sa o tom, že hodovať sa dá aj bez utrpenia zvierat, nemusíte do seba pchať mastné lokše a husy. Profesionálni aj amatérski kuchári Vám budú prezentovať svoje lahôdky - od tradičných domácich jedál až po exotické špeciality, všetko bez akýchkoľvek živočíšnych produktov, žiadne mäso, mlieko, vajcia, med, živočíšne emulgátory alebo produkty z nich.
Novinkou je i spolupráca s profesionálnymi reštauráciami ako napríklad Veggie healthy food, Huy Vege, Veg Life, Good Five či čajovňa Biela Ľalia.

Sprievodný program podujatia je takisto lákavý - prednášky a diskusie (príde napríklad svetoznámy aktivista Sid Thomas), premietania s autormi, prezentácie a hudobný program od množstva DJov.








Afterpárty sa uskutoční v neďalekom klube FUGA, kde vystúpia napríklad Foolproof Riddims, Fayah Soundsystem atď.

Predávať svoje špeciality môžte aj vy prihlásením sa na stránke hodov, takisto môžte hody aj finančne podporiť, keďže sa jedná o vysokonákladovú udalosť.

Vidíme sa.





1 komentár: